Voorbeschouwing SportBOXX Regio Cup 2021

Excelsior ’31 verliest na strafschoppen bekerkraker van HSC ’21
15 augustus 2021
Hoogeveen TV – samenvatting HZVV 2 – Hoogeveen zaterdag
16 augustus 2021

A.s. dinsdag start de strijd om de SportBOXX Regio Cup 2021. Het toernooi tussen eerste elftallen in de gemeenten Emmen en Coevorden dat in 2020 door vv Drenthina werd gewonnen door FC Klazienaveen in de finale met 5-1 te verslaan.

Iedereen begint weer op 0 en dit jaar spelen er elf verenigingen mee i.p.v. acht in 2020. Vv Schoonebeek heeft, vanwege een aantal besmettingen in de selectie, helaas af moeten zeggen.

Poule A
Poule A bestaat uit: Erica ’86, DVC ’59, Zwartemeerse Boys en NKVV. Vanuit het eerste oogpunt zal worden verwacht dat DVC’59 en Zwartemeerse Boys gaan strijden om de eerste twee plaatsen. Echter heeft NKVV vorig seizoen laten zien dat ze ook tegen vierde klassers goed voor de dag kunnen komen. Erica ’86 werd vorig jaar laatste in het toernooi, maar kan dit jaar ook voor een verrassing gaan zorgen.

Poule B
Door het afzeggen van vv Schoonebeek bestaat Poule B dit jaar uit: FC Klazienaveen, Weiteveense Boys en vv KSC. In principe is FC Klazienveen de favoriet om poule winnaar te worden. Echter hebben KSC en Weiteveense Boys niets te verliezen en kan het maar zo zijn dat we hier een verrassende winnaar zullen krijgen.

Poule C
In Poule C gaat de strijd tussen vv Sleen, Sc Angelslo, Drenthina en CSVC. Drenthina, als tweede klasser, heeft de formele plicht om eerste te worden. Echter, CSVC heeft natuurlijk altijd kans om voor een stunt te zorgen. Vv Sleen en Sc. Angelslo mogen hopen op een misstap van Drenthina of CSVC om als beste tweede door te mogen naar de finaledag.

De poulewedstrijden zullen gespeeld worden op 17, 20 en 24 augustus. De wedstrijden om de 5e t/m 10e plaats zullen plaatsvinden op 27 augustus evenals de kruisfinales tussen de nummers 1 en de beste nummer 2. De finaledag om de eerste vier plaatsen zal gespeeld worden op dinsdag 31 augustus.

Een mooi toernooi waar we als organisatie naar uitkijken! Een toernooi dat niet zonder sponsoren kan plaatsvinden. We willen dan ook al onze sponsoren hartelijk danken voor hun ondersteuning!


PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord