23 t/m 28 augustus, George Fransen Bokaal bij vv Willemsoord

Hoogeveen TV – samenvatting HZVV 2 – Hoogeveen zaterdag
16 augustus 2021
Programma Offerein Voetbaltoernooi dinsdag
16 augustus 2021

23 t/m 28 augustus, George Fransen Bokaal bij vv Willemsoord

Het voorbereidingstoernooi voor teams uit de regio gaat door!

Het voetbal ligt nu al bijna een jaar stil, en zoals het nu lijkt mogen we dan toch echt weer de velden op. De toernooicommissie van vv Willemsoord (Kolonie Cup) heeft uiteraard niet stil gezeten. ‘Het’ voorbereidingstoernooi, het toernooi waarbij regio teams de mogelijkheid geboden word om zich voor te bereiden op het komende seizoen, zal doorgang vinden. Supporters en spelers worden daarin wel verplicht om de richtlijnen van het kabinet aan te houden.

Toernooi

Zoals eerder aangegeven is het een voorbereidingstoernooi. Dit houdt in dat er door gewisseld mag worden om als team het één en ander uit te proberen. Jeugdspelers uit ieder jeugdopleiding zullen hun opwachting maken. Vanaf maandag 23 augustus zullen er elke avond 2 wedstrijden gespeeld worden om 18:30 uur. Vrijdag is een algehele rustdag.

Zaterdag 28 augustus zullen alle ploegen vanaf 15:00 uur  actief zijn op de Boschkamp. Nadat de wedstrijden gespeeld zijn zal de prijsuitreiking volgen. Spelers en supporters zullen niks te kort komen. Het gaat niet alleen om het voetbal, maar ook om teambuilding en dat willen we uitstralen. Daarnaast is het natuurlijk een supergezellige week, waarbij de hele week het goed toeven is op de Boschkamp in Willemsoord.

POULE A:

Oldeholtpade, Steenwijker Boys ZA, vv Willemsoord en Steenwijker Boys ZO

POULE B:

Sv Giethoorn, Old Forward, vv Willemsoord 2, vv Zandhuizen

Het gehele schema is ook digitaal terug te vinden via www.tournify.nl/live/gfb2021 of gewoon door de app van ‘Tournify’ te downloaden en te zoeken naar ‘George’.

Alles zal hierin bijgehouden worden zoals de uitslagen en de standen zodat de thuisblijvers ook kunnen zien hoe hun team presteert.

George Fransen

De toernooinaam is vernoemd naar George Fransen, Pater Familias en clubicoon van v.v. Willemsoord.  De 75-jarige George Fransen werd lid van de groen-witten in januari 1979 en bekleedde tal van functies binnen de club. In 2014 mocht hij uit handen van bondsvoorzitter van der Zee van de KNVB zelfs de titel ‘lid van verdienste’ ontvangen voor zijn vele werk in al die jaren dat hij de club diende en als stille kracht de Willemsoordse tent draaiende wist te houden. Tot de dag van vandaag nog steeds een groot verlies voor de club. Daarom draagt het toernooi zijn naam.

De Toernooicommissie hoopt in ieder geval dat het een fantastische week gaat worden voor spelers en supporters.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord