Door de ogen van Bertjan Smit: WKE’16 – Buinen

SportBOXX Regio Cup: FC Klazienaveen – vv KSC naar 20.00u
24 augustus 2021
Speelschema SportBOXX Regio Cup 27 augstus
24 augustus 2021

Door de ogen van Bertjan Smit: WKE’16 – Buinen

De eenrichtingsverkeerwedstrijd tussen David en Goliath is halverwege en het staat 6-0. De vuurdoop van Albert Koops bij de ploeg aan de Sluisvierweg gaat dus van een leien dakje. Voor de keeper van Buinen iets minder en die mag zich zeker drie goals gescoord in dezelfde hoek persoonlijk aanrekenen. De wedstrijd is simpelweg bedoeld om het druk zetten te oefenen. Dat kan tegen Buinen prima. Daar zijn de buikspieren iets anders getraind dan bij WKE’16. Al kun je het ook overdrijven gezien de kleine cup bij Jaimy Wessels. De 5-0 was de beste goal opgezet over links. En het schot van Jochem Scholten had meer verdiend, alleen lag de lat op de verkeerde hoogte.

Voor wie gedacht had dat de wedstrijd in de tweede helft zou kantelen kwam bedrogen uit, want dat gebeurde niet. Bij de stand van 9-0 werd er zelfs niet geroepen van “tien, tien  tien”. Dat kwam ook, omdat de  “verveling” bij de spelers van WKE’16 toesloeg waardoor het tempo in balcirculatie niet meer aanwezig was. Ja kleine driehoekjes om het driehoekje. Als je dan invallers hebt die wel willen, maar de rest niet meer meekrijgen is het logisch dat de 10e niet valt. Wat moeten beide teams met dit resultaat? Niet erg veel. Koops zal er niet teveel woorden aan vuil maken en de push-ups en buikspieroefeningen wat opvoeren. Kamies van Buinen kan zich misschien afvragen waarom de bal diep wordt gespeeld op de beide spitsen die dat niet kunnen belopen. Voor de rest blijft alles bij het oude, maar het is wel mooi dat het weer kan. Op naar de volgende wedstrijd. 

Later.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord