Hoofdklasser Hoogeveen en Nico Haak verlengen contract

Rob Coulier en Jan Beekelaar benoemd tot ‘Lid van verdienste’
30 augustus 2021
SportBOXX Regio Cup: Fotoverslag vv Erica ’86 – Weiteveense Boys
30 augustus 2021

Hoofdklasser Hoogeveen en Nico Haak verlengen contract

Nico Haak blijft bij vv Hoogeveen. (Foto: Gerjo Stegeman)

“Ik ben zeer blij dat we de komende drie jaar met elkaar verder gaan”, vertelde Haak afgelopen vrijdag tijdens een live uitzending van Hoogeveen TV. “In mijn ontwikkeling als trainer heb ik vier jaar geleden een prachtige club gevonden met Hoogeveen. Ik voel mij hier thuis en hetzelfde geldt voor mijn vriendin. Ik bespeur nog steeds veel ambitie en die passen uitstekend binnen mijn eigen doelen die ik wil najagen. Ik vind het ook geweldig dat ik nu als Hoofd Jeugdopleiding mijn steentje kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze club.”

Persoonlijke ambities

De inwoner van Emmer-Compascuum steekt zijn persoonlijke ambities ook niet onder stoelen of banken. “Bij de club is ook bekend dat ik in de toekomst graag op divisieniveau wil trainen. Op dit moment heb je het in deze omgeving dan over Staphorst, ACV en HHC Hardenberg. Dat zijn prachtige clubs, waarbij HHC absoluut op nummer 1 staat om daar in deze regio trainer te worden. Dat is absoluut een ambitie van mij. Aan de andere kant zou het nog veel mooier zijn, en dat klinkt heel idealistisch en romantisch, om het hier bij Hoogeveen voor elkaar te krijgen. Daar gaan we onze best voor doen.”

Foto: VV Hoogeveen – Gerjo Stegeman

Link item Hoogeveen TV:

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord