Gevraagd: Wedstrijdverslagen / persberichten

Hoogeveen wil goede competitiestart vervolg geven tegen HBS
3 september 2021
Videoverslag ‘d Olde Veste – VENO
5 september 2021

Gevraagd: Wedstrijdverslagen / persberichten

In 2017 is FC12 opgericht om als verlengstuk van alle voetbalverenigingen in de regio te fungeren en het amateurvoetbal in beeld te brengen. Van veel verenigingen ontvangen wij wekelijks persberichten en wedstrijdverslagen of vacatures. Wij hopen dat dit ook andere verenigingen inspireert om dit op te volgen.

Stuur wedstrijdverslagen, persberichten, wedstrijdposters of vacatures naar info@fc12.nl en wij helpen om uw bericht te delen. FC12 richt zich met name op de provincies Drenthe en Overijssel, maar uiteraard houden wij onze ogen ook open in naastgelegen provincies.

Samen maken we het amateurvoetbal!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord