Scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) doet oproep om te stemmen via Rabo Clubsupport

Johan lacht, kleinzoon baalt! Mariënberg wint van Hardenberg’85
3 oktober 2021
Hoogeveen TV – samenvatting en reacties Hoogeveen zaterdag – ZZVV
3 oktober 2021

Scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) doet oproep om te stemmen via Rabo Clubsupport

Leden van de Rabobank kunnen ieder jaar stemmen op een stichting of vereniging. Scheidsrechtersvereniging HZOD is daar 1 van en hoopt door deze actie een geldbedrag te ontvangen zodat mindervaliden en gehandicapten beter gebruik kunnen maken van het clubhuis “De Meerfluit

Aanpassingen van de toiletgroep.

Ons clubhuis wordt intensief gebruikt door de eigen vereniging maar ook door derden. De wielervereniging WSW uit Emmen maken ook regelmatig gebruik van ons clubhuis. Ook de UCI heeft ons clubhuis gebruikt voor het WK- paracycling.  De korfbalvereniging uit Emmen houden hun maandelijkse kaartavonden in ons clubhuis.

Onze wens is de groep mensen die slecht ter been zijn of gebruik moeten maken van een rollator, rolstoel een aangepaste toiletruimte kunnen aanbieden.  Deuren verbreden, aangepaste toiletten, beugels, aanpassingen van de wastafels, noodsignalering aanleggen, etc.  Voor onze vereniging is dit een forse investering om dit te realiseren. Hierbij willen wij graag uw stem.  Een clubhuis niet alleen voor voetbalscheidsrechters maar moet voor iedereen toegankelijk en te gebruiken zijn.

Hoe kun je jouw stem uitbrengen op de COVS Hondsrug Zuid Oost Drenthe?

Je kunt alleen stemmen op onze vereniging wanneer je een rekening hebt bij de Rabobank. Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo Club Support. Stemmen kan vanaf 5 t/m/ 25 oktober op de site van de Rabobank. 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord