Jubilarissen bij NKVV

Schoonebeek begint met driepunter
4 oktober 2021
EMMS start het seizoen met een gelijkspel
6 oktober 2021

Jubilarissen bij NKVV

Nadat voetbalvereniging NKVV uit Dalerpeel op donderdag 30 september 2021 eindelijk haar traditionele ledenvergadering kon houden, was er gelijk driemaal reden voor een felicitatie.

De voorzitter, Bennie Pol, mocht namelijk namens de vereniging drie personen in het spreekwoordelijke zonnetje zetten.

25 jaar lid….

Zowel Tom Hilbink als Leroy Kuipers werden geëerd met een certificaat en bloemen voor hun 25 jarig lidmaatschap bij NKVV.

Hilbink is als speler al jaren een vaste waarde voor NKVV 1. Als huidige aanvoerder verrijkte hij de A-selectie al op jonge leeftijd. Als lid van het bestuur is hij ook vanuit die positie van grote waarde voor zijn club.

Ook de snelle Kuipers maakte vele jaren dienst uit van de voetballende hoofdmacht. De laatste jaren echter verleend hij zijn tikkie-takkie kunsten aan NKVV 2. Overigens is de snelheid bij laatstgenoemde er wel even uit.

De komende tijd is hij namelijk uitgeschakeld door een vervelende blessure. Een drie dubbele beenbreuk zorgde er voor dat hij dit feestmoment moest ervaren met behulp van krukken.

50 jaar lidmaatschap…

Als derde persoon mocht de preses de heer Jan Kuipers naar voren halen. De robuuste verdediger, tegenwoordig assistent scheidsrechter van NKVV 2, was voor menig aanvaller een type Jan Wouters. Je kwam hem bij elke aanval twee of drie keer tegen. De broodjes bakker liet weinig wedstrijden verstek gaan voor zijn geliefde sport.

Ook hij werd voorzien van het NKVV certificaat, maar nu met de tekst “50 jaar lid”. Daar hoort volgens de regels de NKVV jubileum speld bij. Deze werd hem dan ook met gepaste trots opgespeld voor de heer Pol, afgerond met een bos bloemen.

Familiebanden…

Kuipers bezat uiteraard ook al het afschrift van 25 jaar lid en juist in die tijd moet hij gedacht hebben dat zijn zoon ook maar moest worden ingeschreven.

De jubilaris op krukken, Leroy, is namelijk de zoon van de heer Kuipers. Reden te meer om ook de twee familieleden samen te vereeuwigen op de digitale plaat.Tekst & Foto’s; Klaas Veldhuis

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord