Door de ogen van Bertjan Smit: CEC-SVV’04

Schoonebeek rekent af met angstgegner DSC 65
18 oktober 2021
Westerwolde behoudt ongeslagen status na gelijkspel tegen Weerdinge
18 oktober 2021

Door de ogen van Bertjan Smit: CEC-SVV’04

De voortekenen bij het ophalen van een wedstrijdformulier en een bijbehorend programmaboekje geeft de die-hard CEC supporter eigenlijk al een mistroostig gevoel. Dan hebben ze het binnen zijn cluppie ook nog over het feit dat men de oren laat hangen om op de zaterdagtak over te gaan. Dan voel je als supporter gelijk aan je water dat het wel eens een moeilijke middag kan worden en dat behaalde resultaten uit het verleden geen garantie bieden.

Het is nu al een kelderduel tussen CEC en SVV’04. Beide clubs wonnen nog geen wedstrijd en SVV’04 heeft zelfs nog niet gescoord. Dat lukte ze ook niet in de eerste helft van deze wedstrijd, want de door scheidsrechter Geert Nijboer gemakkelijk gegeven strafschop werd uitstekend gestopt door keeper Xander van Dijken. Had ook willen melden wie miste, maar tja, geen wedstrijdformulier he. Volgens Gerard waren de bezoekers iets beter qua spel, maar buiten de gemiste penalty mochten zij net als zijn cluppie geen aanspraak maken op een voorsprong.

De tweede helft begon dus bij 0-0. Om nou te zeggen dat er veel veranderde. Het bleef gezapig. Na een dik kwartier een ongelukkige botsing waarbij Justin Hendriks geblesseerd raakt. Het had blijkbaar een effect op de thuisploeg. Dusdanig dat SVV’04 tussen de 70e en 75e minuut de 0-1 en 0-2 maakten.

Bij CEC frustreerde dat blijkbaar nog meer en leidde tot  5 gele kaarten. Aangezien het geen klaverjassen is win je daar dus geen wedstrijd mee. Zo kan de jonge ploeg van trainer Henri Goeree het tij niet meer keren en gaan de drie punten verdiend mee naar Schoonebeek. 

Hopelijk kan de jeugdigheid van de ploeg later in het seizoen in de vaart der volkeren gloreren tot in ieder geval handhaving. Voor supporter Gerard zal het zeker tot opluchting leiden.

Blue Jean.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord