Gramsbergen onder de maat in Groningen

Hoogeveen TV – samenvatting en reacties Hoogeveen zaterdag – Nieuwleusen
24 oktober 2021
Door de ogen van Bertjan Smit: WKE’16 – ASVB
24 oktober 2021

Gramsbergen onder de maat in Groningen

Foto: Gerard Benjamins

Gramsbergen mocht aantreden tegen de welbekende studenten van de Knickerbockers. Dit keer niet op het hoofdveld, maar op het kunstgrasveld werd er om 14.45 aangetreden tegen de studenten. Het was in de 1e helft vrij snel duidelijk dat Gramsbergen niet in haar juiste vorm was vandaag. Veel balverlies en het kort en fanatiek dekken van de studenten, leverde Gramsbergen veel problemen op. In één van de 1e kansen van de wedstrijd was het raak voor de Knickerbockers en brachten ze de stand op 1-0. Dit was dan ook een verdiende voorsprong. In de loop van de 1e helft kwam Gramsbergen wat beter in de wedstrijd, dit leverde 2 kansen voor Elwin op. Het 1e schot eindigde op de paal en het 2e schot ging helaas net langs de verkeerde kant van de paal. We gaan rusten met een 1-0 achterstand, na een zeer tegenvallende 1e helft.

Na een korte rustpauze, werd er alweer afgetrapt voor de 2e helft. Gramsbergen begon met de goede bedoelingen aan de 2e helft, maar het keek al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Een aanval van de Knickerbockers werd door Reinders op de achterlijn tot een penalty gepromoveerd. Hier wisten de studenten wel raad mee en benutten de penalty, 2-0. Hierna werd Gramsbergen eindelijk wat feller en begon ook beter in de wedstrijd te komen. Een schot van Wouter eindigde helaas net op de paal. Daarna een mooie aanval van Gramsbergen, die mooi werd afgerond door Jager, de aansluitingstreffer 2-1 werd gemaakt. Daarna nog schoten van Jorn en Kelvin, maar de 2-2 zat er deze middag niet in. Wubs, ter Wijlen en Heijink kwamen nog in het veld, maar zij konden ook de 2e nederlaag van het seizoen niet voorkomen. De studenten wonnen op basis van strijd en inzet verdiend met 2-1.

Het was duidelijk niet de middag van Gramsbergen, veel balverlies en ook de echte wil om te winnen die ontbrak dit weekend. We feliciteren de studenten met deze overwinning en we hebben volgende week een nieuwe kans thuis tegen DZOH op sportpark ’t Hoge Holt.

Tekst: Jordy Veldsink

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord