Nog enkele vrouwenteams gezocht voor grootste zaalvoetbaltoernooi in noord Nederland.

EMMS onderuit tegen Epe
27 oktober 2021
Voorbeschouwing Mariënberg – Kloosterhaar
27 oktober 2021

Nog enkele vrouwenteams gezocht voor grootste zaalvoetbaltoernooi in noord Nederland.

Ook dit jaar organiseert de Ladies Cup een zaalvoetbaltoernooi speciaal voor damesteams! Met een schuin oog kijkend naar het traditionele en populaire Protos Weering zaalvoetbaltoernooi voor mannen en gevoeld onder de vele voetballende dames werd er steeds vaker gevraagd waarom wordt zoiets niet voor vrouwen georganiseerd. De Ladies Cup is daar 5 jaar geleden op ingesprongen door een meerdaags (destijds 2 dagen) toernooi te organiseren voor 9 teams uit de gemeente Emmen. De animo was groot en de feedback gaf ons energie waardoor wij stap voor stap en jaar voor jaar gegroeid zijn in de opzet en steeds nieuwe teams proberen aan te trekken. Met als resultaat dat er dit jaar plaats is voor 48 teams! Deze teams verdelen we over 8 poules en samen met de halve- en finale verdelen we het toernooi over 3 speeldagen. Dit jaar voor het eerst ook zalen buiten de gemeente Emmen waardoor de reistijd voor iedereen behapbaar is.

Nu wij al 36 aanmeldingen hebben, en dus nog plaats voor 12 teams, willen we graag het speelschema en de zalen definitief maken, hiervoor willen we graag de laatste 12 open plekken snel invullen. Voetbal jij in een vrouwenteam (of MO-19) die nog niet meedoet, en willen jullie de winterstop spenderen aan een gezellig en sportief zaaltoernooi, geef je dan snel op! Dat kan via de email op indoorsoccerladiescup@gmail.com of via whatsapp naar 0681568980. Ontbrekende teams die zeker mee moeten doen mogen uiteraard ook getipt worden! De wedstrijddagen zijn op dinsdag 28 december, donderdag 30 december en zondag 2 januari.

Wij zijn er trots op dat ons doel, er zijn voor alle damesteams, steeds beter wordt ingevuld. Zo hebben we dit jaar zowel veld als zaal ploegen, hebben we ploegen uit Overijssel, Drenthe, Gelderland en Groningen maar ook uit Duitsland! En komende deelnemende teams uit verschillende klassen, zoals hieronder is opgesomd! Uiteraard zullen wij er altijd zorg voor dragen dat er in de eerste ronde wordt gekeken naar reistijd maar ook naar gelijkheid in de poules, zodat de avond voor ieder team zowel sportief als recreatief naar tevredenheid zal verlopen! Mocht je daar vragen over hebben schroom niet om contact met ons op te nemen.

Overzicht van deelnemende teams:

1e klasse (zaal): VV Hoogeveen

7e klasse (vrijdagavond): SV Twedo en SC Roswinkel

5e klasse (zaterdag): CSV VIOS 3, FC Klazienaveen 2, SC Angelslo, SC Zwartemeerse Boys, VV SVBO, VV CEC, VV DVC’59, VV Schoonebeek 1, VV Schoonebeek 2

4e klasse (zaterdag): VV Bergentheim 2, VV Weiteveense Boys, VV Sweel, VV Noordscheschut, VV Hollandscheveld 2, VV Hollandscheveld 3, VV Dwingeloo, ST NKVV/Germanicus,CSVC, ST HOC/Valthermond, ST Erica’86/SVO BDE, SJO ZVC’14, VV Leo(loon)

3e klasse (zaterdag): CSV VIOS 1, VV Roden, FC Klazienaveen 1, SJO JVZ, SV Pesse, VV Hollandscheveld 1, VV Roden, SV Gramsbergen

2e klasse (zaterdag): VV Bergentheim 1

1e klasse (zaterdag): VV De Weide 1, HZVV 1, 

Duitsland (klasse onbekend): SV Union Meppen 2

Mis dit spektakel niet, geef je snel op en ga de strijd aan om de wisselbeker die bij de vorige editie is gewonnen door topklasser Be Quick’28!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord