DVC Dedemsvaart – FC Ommen zaterdag live op Hoogeveen TV

Loting Leekster Voetbalgala afgelast
17 november 2021
Oranje Zwart – HODO en USV – Protos zondag live op Hoogeveen TV
20 november 2021

DVC Dedemsvaart – FC Ommen zaterdag live op Hoogeveen TV

Hoogeveen TV zendt zaterdag de Vechtdalderby in de derde klasse D tussen DVC Dedemsvaart en FC Ommen live uit.

De uitzending begint om 16.45 uur met een voorbeschouwing met beide trainers. De wedstrijd begint om 17.00 uur. ’s Avonds zijn er via Hoogeveen TV tevens een samenvatting en reacties van beide partijen te zien.

Hoogeveen TV kun je vinden via het YouTube-kanaal Hoogeveen TV en www.hoogeveentv.nl. Hieronder de link naar de wedstrijd van zaterdag. Het is handig om je (gratis) te abonneren op Hoogeveen TV, zodat je meldingen kunt krijgen over bijvoorbeeld het moment waarop een uitzending begint of als er samenvattingen/reacties zijn geplaatst.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord