FC12 Magazine najaar 2021 verschijnt 10 december!

Schoonebeek en Gasselternijveen gelijk in slechte wedstrijd
29 november 2021
Contractverlenging Stephan Rahantoknam bij S.V. Gramsbergen
5 december 2021

FC12 Magazine najaar 2021 verschijnt 10 december!

10 December verschijnt de nieuwste editie van het FC12 Magazine. In deze editie richten we ons op het voetbal in midden-, zuidoost-, en zuidwest-Drenthe. Dit betekent dat we maar liefst 44 pagina’s gevuld hebben met mooie verhalen over het voetbal uit de regio.

De komende dagen meer bekendmaken over de inhoud, maar we kunnen zeggen dat we een heel gevarieerd magazine hebben weten te vullen waarin alle facetten uit het amateurvoetbal in beeld worden gebracht. Of het nu gaat om clubmensen, trainers, jeugd- of vrouwenvoetbal. Elke vereniging heeft een mooi verhaal die we graag met iedereen willen delen.

Bestel jouw magazine hier!

‘Samen maken we het amateurvoetbal uit de regio!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord