Technische & medische staf verlengen bij Sportclub Genemuiden

Albert Koops en WKE ’16 gaan door met elkaar
14 januari 2022
Doelman Stan Meekhof langer bij hoofdklasser Hoogeveen
14 januari 2022

Technische & medische staf verlengen bij Sportclub Genemuiden

Bestuurslid technische zaken Albert Flier is blij met de verlengingen. (Foto: Sc Genemuiden)

Nadat in een eerder stadium al overeenstemming was bereikt met hooftrainer René van der Weij voor nog een seizoen Sportclub Genemuiden, kunnen we nu met trots melden dat ook de rest van de technische staf heeft aangegeven volgend seizoen weer graag van de partij te zijn.
 

Assistent-trainers Edwin Starke en Jacco Riemens zien beiden nog voldoende perspectief en hebben te kennen gegeven dat ze het reuze naar de zin hebben, daarom knopen ze graag nog een derde seizoen bij de eerste selectie van Genemuiden aan.
 
Keeperstrainer Marco Beens heeft het ook nog steeds naar zijn zin en geeft aan dat zolang de keepers tevreden zijn over zijn trainingen en aanpak, er voor hem geen reden is om niet door te gaan. Het wordt voor Marco het 14e seizoen als keeperstrainer en nog steeds is hij zeer gedreven en enthousiast.
 
Ook analist Konrad Ongersma gaat door en gaat net als hoofdtrainer René van der Weij zijn 4e seizoen in bij Sportclub Genemuiden, hij hoopt op weer eens een normaal voetbalseizoen, waarin hij veel wedstrijden voor Sportclub Genemuiden kan gaan bekijken.
 
Naast de verlengingen op technisch gebied kunnen we ook melden dat er op het medische vlak mensen hebben verlengd. Rianka Hoeve zal volgend seizoen weer verzorgster/fysiotherapeut zijn bij de eerste selectie, het wordt voor haar het derde seizoen waarin ze hoopt haar studie Sport Fysio af te ronden.
 
Naast Rianka hebben ook Eddo Wesselink en Arie Wessels aangegeven beschikbaar te blijven voor de club, voor Eddo wordt het zijn 9e seizoen als hersteltrainer/fysiotherapeut van Sportclub Genemuiden, terwijl Arie na zijn periode als verzorger volgend seizoen voor het derde seizoen verantwoordelijk is voor de fysieke trainingen en testen.
 
Bestuurslid technische zaken Albert Flier geeft aan zeer blij te zijn met de verlengingen, de verlengingen zorgen voor een stuk continuïteit bij de club en dat geeft rust.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord