Dirk Jelke de Boer nieuwe hoofdtrainer vv Irnsum

Danny Berghuis verlaat Lemelerveld voor SV Mariënheem
16 januari 2022
Erik Meints en Richard Lunenborg blijven teammanagers bij ACV
16 januari 2022

Dirk Jelke de Boer nieuwe hoofdtrainer vv Irnsum

Dirk Jelke de Boer uit Ferwert wordt met ingang van het seizoen 2022 – 2023 de nieuwe hoofdtrainer van vv Irnsum. Hij volgt daarmee de huidige trainer Frans à Nijeholt op, die na 4 seizoenen afscheid neemt van de oranje-zwarten.
Dirk Jelke is een jonge, beginnende trainer van 34 jaar. Hoewel geen ervaring als hoofdtrainer, heeft hij gedurende vele jaren trainingen verzorgd van pupillen, overige jeugd- en seniorenteams van Wardy. Van deze vereniging is Dirk Jelke vanaf 2016 tot heden ook voorzitter. Bij Wardy heeft hij jarenlang gevoetbald in het 1e elftal in de 4e en 5e klas; vanwege studie heeft hij ook nog een periode elders gespeeld, namelijk bij 3e klasser CSV’28 in Zwolle.

In het dagelijks leven is Dirk Jelke verenigingsadviseur bij Sport Fryslân. Daarnaast is hij al geruime tijd werkzaam in de sportwereld / fitnessbranche. Voor deze werkzaamheden is Dirk Jelke breed geschoold en heeft hij zich vele specialismen eigen gemaakt. De opgedane relevante kennis en ervaring zullen hem zeker van pas komen als trainer bij de regioclub uit Jirnsum. 

Met Dirk Jelke heeft het bestuur van vv Irnsum een zeer enthousiaste en leergierige trainer-coach gevonden die, op basis van de gevoerde gesprekken, uitstekend past bij de ambities van de overwegend jonge 1e selectie.

Bron en foto: vv Irnsum

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord