Onderzoek mogelijke doorstart FC12 ‘Voetbal uit de regio’

Gramsbergen boekt eenvoudige zege in thuiswedstrijd tegen ‘TKB’.
8 mei 2022
SCN en DKB delen opnieuw de punten
9 mei 2022

Onderzoek mogelijke doorstart FC12 ‘Voetbal uit de regio’

Deze week is aangekondigd dat FC12 ‘Voetbal uit de regio’ aan het einde van dit seizoen zal stoppen. Vanuit verschillende verenigingen en bezoekers van de website is hierop direct gereageerd met de vraag wat de mogelijkheden zijn om alsnog een doorstart te maken.

Allereerst is het natuurlijk geweldig om berichten als deze te ontvangen. Hartelijk dank daarvoor. Dit heeft ons aan het denken gezet en hierdoor willen wij gaan onderzoeken wat de haalbaarheid is om FC12 ook voort te zetten in het nieuwe seizoen.

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om
– Persberichten
– Wedstrijdverslagen
– Activiteiten
– Foto’s / video’s
– Vacatures

uit het amateurvoetbal te verzamelen en deze te plaatsen op ons platform: FC12.nl. Wij richten ons met name op het amateurvoetbal in Zuidoost/Zuidwest-Drenthe en Noord-Overijssel.

Mochten bedrijven of personen geïnteresseerd zijn om FC12.nl over te nemen dan vernemen we dit uiteraard ook graag. Ook staan wij open om een samenwerking aan te gaan met een ander platform dat al actief is op het gebied van nieuwsberichten uit het amateurvoetbal. Samen komen we verder dan alleen!

Om met de woorden van verschillende verenigingen te spreken: ‘Het zou zonde zijn als dit mooie verlengstuk van voetbalverenigingen zou verdwijnen!’ Jaarlijks heeft fc12.nl inmiddels zo’n 80.000 unieke bezoekers.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@fc12.nl of telefonisch contact opnemen via 06 131 782 47 (Peter Möhlmann)

FC12 gaat dus in ieder geval door het einde van het seizoen!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord