Regio Cup 2020

UITSLAGEN 11 augustus 2020
Poule A

NKVV – vv Drenthina 0-5
vv Schoonebeek – sv Weiteveense Boys 5-1

Stand:
1. vv Drenthina 1-3 5-0
2. vv Schoonebeek 1-3 5-1
3. sv Weiteveense Boys 1-0 1-5
4. NKVV 1-0 0-5

Poule B
FC Klazienaveen – vv Erica ’86 12-0
Sc Zwartemeerse Boys – vv KSC 1-1
Stand:
1. FC Klazienaveen 1-3 12-0
2. Sc Zwartemeerse Boys 1-1 1-1
3. vv KSC 1-1 1-1
4. vv Erica ’86 1-0 0-12

Regelement Regio Cup 2020:

 1. Het toernooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de KNVB, behoudens de in dit reglement vermelde afwijkingen.
 2. Invallers bepaling: er mag door gewisseld worden.
 3. Een wedstrijd duurt 2 x 45 minuten.
 4. Bij gelijke tenues zorgt het, in het programma, eerstgenoemde team voor ruilshirts.
 5. De beslissing van de scheidsrechter is bindend en daar kan niet tegen geprotesteerd worden.
 6. Een speler die door de scheidsrechter met een directe rode kaart uit het veld wordt gestuurd, is bij de eerstvolgende wedstrijd tijdens dit toernooi geschorst.
 7. Ieder team zorgt voor een eigen grensrechter.
 8. De wedstrijden dienen op de vastgestelde tijden te beginnen.
 9. De speeldata staan in principe vast. Wel kan, in overleg met beide partijen, scheidsrechter en organisatie, gekeken worden naar een andere datum. Deze mag maximaal 2 dagen afwijken van de orginele speeldatum.
 10. Bij gelijk eindigen van 2 teams in de finaleronde wordt direct overgegaan tot het nemen van strafschoppen. Door verschillende spelers worden 5 strafschoppen genomen. Als hierin geen beslissing valt, dan worden door andere spelers om en om strafschoppen genomen, tot er bij een gelijk aantal genomen strafschoppen 1 wordt gemist.
 11. De organisatie draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor ongevallen, beschadigingen en/of vermissingen van persoonlijke eigendommen.
 12. Meespelen in het toernooi betekent akkoord gaan met dit reglement.
 13. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding. Hiertegen kan niet worden geprotesteerd.
 14. Bij gelijke stand in de poulefase wordt er eerst gekeken naar 1. doelsaldo, 2. Gemaakte doelpunten, 3. Onderling resultaat. Als dit alles gelijk is, zal loting uitwijzen welk team om welke plek zal gaan spelen. Hiertegen kan niet worden geprotesteerd.
 15. De begeleiding van de deelnemende teams wordt verzocht zich voor aanvang van de wedstrijd te melden in de bestuurskamer. Ook na afloop van de wedstrijden wordt een kort bezoek in de bestuurskamer op prijs gesteld.
 16. De deelnemende teams wordt verzocht voor aanvang van iedere wedstrijd een lijst met namen en NAW-gegevens (i.v.m. richtlijnen NOC/NSF) van spelers, inclusief rugnummer, aan de organisatie te overhandigen.
 17. De deelnemende teams zorgen dat het inleggeld à € 50,00 (€ 54,50 incl. 9% btw.) voldaan is voor 1 april 2020.
 18. De deelnemende teams zorgen dat de kleedkamers beschikbaar zijn, de velden bespeelbaar zijn en de kantine geopend is.
 19. Indien een team niet komt opdagen voor een wedstrijd, zal een bedrag van € 100,- in rekening worden gebracht.

Aanvullend i.v.m. Covid19

 1. De deelnemende verenigingen zijn op de hoogte van het protocol van het NOC/NSF (https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v8.pdf) en zorgen dat de sportparken hieraan voldoen. De verantwoordelijkheid hiervan ligt bij de verenigingen waar de wedstrijden worden gespeeld.