Subsoccer / Teqball

FC12 Brengt twee keer per jaar het voetbalmagazine ‘Voetbal uit de regio’ uit. Daarnaast gaan we ons ook richten op mooie activiteiten rondom het voetbal. Hierbij kunt u denken aan fysieke activiteiten, maar ook producten. Zo hebben we twee nieuwe producten in ons assortiment:
Subsoccer & Teqball!

Subsoccer
Voor als straks de voetbal kantines weer open mogen. Wanneer we naast de eerste en tweede, ook de derde helft weer mogen spelen. Gezelligheid, naborrelen en een potje Subsoccer! Een uniek exemplaar bij jouw vereniging!

Maar ook voor scholen of bedrijven! Ideaal voor in de kantine. Even geen scherm, maar lekker gefocust op het spel. Daag elkaar uit en bepaal wie de Subsoccer kampioen van jouw school of onderneming wordt!

Een hit in Finland waar bijna elke school en voetbalvereniging een tafel heeft staan!

Verkrijgbaar in drie varianten:
1. Standaard
2. Standaard + voorzien van logo’s (aangeleverd door vereniging)
3. In eigen kleurkeuze + voorzien van logo’s

Interesse? Voor meer informatie neem contact op via info@fc12.nl.

Teqball
Teqball is een nieuwe sport voor het verbeteren van je voetbalskills. Een leuk en toegankelijk voetbalspel. Teqball is een nieuwe sport en trainingsmethode voor het verbeteren van je techniek, balaanname, coördinatie, uithoudingsvermogen, balgevoel en concentratie. In maximaal 3 balcontacten speel je bal terug naar de helft van je tegenstander. Teqball is geschikt voor zowel amateurs als professionals. Voor jong en oud. Are you Teq? Play Teqball.

3 modellen
Teqball Lite (€ 998,-)

Teqball One (€2499,-)

Teqball Smart (€2999,-)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via info@fc12.nl.